Petice Aliance pro rodinu - přidejte svůj podpis!

Petice Aliance pro rodinu - přidejte svůj podpis!

Petice Aliance pro rodinu za ústavní definici manželství - přidejte svůj podpis!

PODPISEM MŮŽETE ROZHODNOUT

Děti potřebují mámu a tátu, a proto existuje 6 důvodů, proč je nutná ústavní definice manželství:

  1. Zabráníme experimentům na dětech. Děti narozené do manželství vědí, že mají mámu a tátu. V případě homosexuálních párů musí být jeden z biologických rodičů odvržen, a to záměrně. Proto vzniká právní nejistota dítěte, proto nemá nárok na výživné. To ovšem není v zájmu dítěte.
  2. Redefinice manželství je předstupněm pro legalizaci náhradního mateřství, jak se stalo například v Nizozemí, Belgii, Dánsku, Kanadě, atd. Ve všech těchto zemích se z dětí stala komodita. I díky LGBT aktivistům, kteří chtějí právo na dítě. LGBT aktivisté náhradní mateřství propagují a podporují.
  3. Věda mluví jasně. Dítě vyrůstající se svými biologickými rodiči prospívá nejlépe. Všechny ostatní soužití se jim jen přibližují. Velmi často se šermuje s různými studiemi. Všechny studie vytvořené na náhodných, reprezentativních vzorcích obdobných párů heterosexuálních a homosexuálních prokazují, že klasické manželství je pro vývoj dítěte nejlepší.
  4. Ústavní definice manželství nás uchrání před novodobou normalizací. Doma se nebude muset říkat dětem něco jiného, než co se budou děti učit ve škole. 
  5. Proč jen dva? Co je magického na slově dva? Redefinicí manželství otevíráme cestu například polyamorním partnerům k manželství více osob. Fakticky jich tak žijí tisíce. Také se mají rádi, také spolu chtějí žít a formálně patřit. V Kolumbii byla trojici gayů na základě argumentace použité pro homosexuální manželství uznána dědická práva původně určená pro manžele. Proč být troškař, že?
  6. Nesouhlas? Homofobe! Trestní oznámení se podávájí na běžícím pásu již dnes. V zemích s legalizovaným homosexuálním manželstvím klesá svoboda slova, možnost uplatnění výhrady svědomí a je porušována náboženská svoboda.

Petici k podpisu najdete zde: https://alipro.cz/podpora-manzelstvi/petice/

Chci se zapojit

Měj přehled a přidej se ke spolupráci a setkávání křesťanů.

Přidej se Podpoř projekt